célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása

Sorstársak

Daganatos betegként is fontos a lelki egyensúly

A daganatos betegek életvezetése, a betegek lelki rehabilitációs programjának kialakítása és a gyógyulási folyamat segítése lesz a Gyógyulj Velünk Egyesület áprilisi egyesületi napjának témája.

Az emésztő-szervrendszeri daganatos betegeket és hozzátartozóikat tömörítő és segítő Gyógyulj Velünk Egyesület szeretettel vár minden érintettet és érdeklődőt 2014. április 24-i, 14.30-kor kezdődő klubnapjára. A  Gyógyulj Velünk Egyesület célja, hogy segítse, támogassa és informálja a daganatos betegségben érintetteket és hozzátartozóikat, ezért rendszeres klubtalálkozóin meghívott szakemberek segítségével időről-időre sokakat érintő kérdéseket igyekszik körbejárni.

A soron következő találkozás témája a daganatos betegek életvezetése, a betegek lelki rehabilitációs programjának kialakítása lesz. Az egyesületi rendezvényen Rohánszky Magda onkopszichológus, a Tűzmadár Alapítvány Vezetője tart előadást és válaszol a jelenlévők kérdéseire.

A rendezvény helyszíne és időpontja: Egyesített Szent István és Szent László Kórház (1097 Budapest, Gyáli út 5-7, Szent László Kórház 1-es pavilon), 2014. április 24. 14 óra 30 perc. 

A rendezvény felől dr. Udvari Lászlónál (mobil: 36/20-455-47-39, email: drudvaril@t-online.hu), valamint Apostol Klaudiánál (mobil: 36/30-922-77-97, email: gyvegyesulet@gmail.com lehet érdeklődni.

Kapcsolódó cikkek:
Előnyben vannak a betegklubokba járó páciensek
Sorstársakkal a rák ellen: az onkológiai kezelésen túl is segíteni kell a rák legyőzését
Rákpszichológia: nemcsak a test, a lélek is sajog
Rákbetegség: nem elég a testet kezelni