célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása

Felhasználási feltételek

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a honlapon szereplő információk pontosak és naprakészek legyenek. Ugyanakkor miután egy honlap sosem helyettesítheti a személyes orvos-beteg kapcsolatot orvosi cikkeink tájékoztató jellegűek, nem alkalmasak öndiagnózis felállítására, terápiás döntés meghozatalára vagy annak befolyásolására sem tervezett, sem folyamatban lévő kezelés tekintetében. Az oldalon megjelenő információk felhasználásából, esetleges félreértelmezéséből eredő egészségügyi vagy anyagi kárért nem vállalunk felelősséget.

A lehetséges és elérhető terápiákról minden esetben csak a kórelőzményeket, valamennyi leletet, az általános állapotot, az eddigi kezeléseket ismerő kezelőorvos (vagy orvosi csoport) hivatott dönteni. Amennyiben valaki bizonytalan a döntésben, a leletekkel egy másik intézményben kérhet hivatalosan másodvéleményt, erre az ismeretterjesztést szolgáló internetes felületek nem alkalmasak.

A honlapon közzétett információk, hírek és cikkek bárki számára szabadon felhasználhatók, újra közölhetők, ám kizárólag a forrás feltüntetésével, a www.raksejtstop.hu oldalra mutató linkhivatkozással. Valamennyi szerkesztőség, civil szervezet és magánember érdeklődését és jó szándékú együttműködését szívesen fogadjuk, ám cikkeink hivatkozás nélküli, jogosulatlan felhasználása ellen minden esetben fellépünk.

Amennyiben további információkra van szüksége a daganatellenes kezelésekről, kérjük, orvosi rovatunkon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk.

A honlapot a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi céllal felhasználni. A webhely logója, grafikája, képe nem másolható és nem továbbítható a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül. A kiadó kizárja felelősségét a honlapon található linkekkel kapcsolt külső honlapok tartalmáért.