célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása

Sorstársak

Tűzmadár Ünnepre várják az érdeklődőket

A Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából betegeket, gyógyultakat és érdeklődőket is várnak az Egyesített Szent István és Szent László Kórház területén működő Tűzmadár Ház egész napos ünnepi programjára.

A 2014. április 11-i Tűzmadár ünnep részletes programja:
9.00-9.30: Regisztráció
9.30-10.00: Megnyitó és a Remény virágainak elültetése
10.15- 13.00: Diós Kati, Csató Mária, Hulinay Gabi, a Nőklapja Iskolájának tanárai beszélnek a kommunikációról, mint megjelenésünk első pillanatában megfogalmazódó üzenetéről, melynek hordozói a mozgás, metakommunikáció, öltözködés és smink.
Elméleti és gyakorlati útmutatásokkal, tanácsokkal várják a jelentkezőket!
13.00-14.00: Finomságok közös elfogyasztása
14.00-16.00: Sós Ági : Szerelempatak c. filmjének vetítése majd beszélgetés a rendezőnővel, aki az emberi  sorsok, a „valóság” megszámlálhatatlan sokszínűségét, igazságát, tanulságát mutatja meg filmjeiben.
16.00: Vágyaink, reményeink átgondolása, megfogalmazása és szélnek eresztése mérhetetlen magasságokba a teljesülés felé.

A Tűzmadár ünnepen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni személyesen a Tűzmadár Házban vagy annak e-mail címén (info@tuzmadaralapitvany.hu) lehet.
Helyszín: Szent László Kórház 1. pavilon, 1097 Budapest, Gyáli út 5-7.

Kapcsolódó cikkek:
Tűzmadár Ház: rákkutatás a betegek bevonásával
Sorstársakkal a rák ellen: az onkológiai kezelésen túl is segíteni kell a rák legyőzését