célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása

Sorstársak

Erőt adó klipet forgatott egy leukémiás fiú a sorstársakkal

A seattle-i gyermekkórház onkológiai osztálya összefogott, és Kelly Clarkson Stronger (Erősebb) című számához forgattak egy saját videoklipet. Nemcsak a rákbeteg gyerekek, de az orvosok és az ápolók is táncra perdültek.

A seattle-i gyerekkórház onkológiai osztálya összefogott, és saját videoklipet forgatott Kelly Clarkson Stronger című számából – írta meg a borsonline.hu. Az ötlet Chris Rumble Kenté, a 22 éves leukémiás fiúé volt, akit valóban csak önzetlen szándék vezérelt. A klipet május 5-én szombaton forgatták, és mindenki hajlandó volt szerepelni benne. Az orvosok, az ápolók, sőt a beteg gyerekek hozzátartozói is énekelnek, táncolnak benne.

A fiú feltöltötte a klipet a videómegosztó Youtube-ra, ahonnan más oldalakra is felkerül, a klip látogatottsága hamar több millióra ugrott világszerte. Az énekesnő is találkozott már a videóval, és Twitteren üdvözölte az ötletet, és mint írta, nagyon várja, hogy találkozhasson a csapattal.

A videoklip ide kattintva érhető el.

Kapcsolódó cikkek:
Sorstársakkal a rák ellen: az onkológiai kezelésen túl is segíteni kell a rák legyőzését
Rákbetegség: nincs miért szégyenkezni
A betegséggel lélekben is meg kell küzdeni
Rákbetegség: nem elég a testet kezelni
Nem lemondani a mindennapi örömökről
Leukémia: 5 évesen túl a kemoterápián
Gyerekeket fenyegető tumorok