célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása

Sorstársak

Klubnap vastagbélrákos betegeknek: a szeretet ereje

2011-ben is minden hónapban várják a vastagbélrákos és végbélrákos betegeket a Meggyógyulhatsz Egyesület összejövetelein. A civil szervezet egyszerre tűzte zászlajára a támogató közösségszervezést és az érdekképviseleti munkát.

A klubnapokat az előző évhez hasonlóan 2011-ben is minden hónap második szombatjának délelőttjén tartják 11 órától Budapesten, a Szent László kórház területén lévő Tűzmadár Ház klubhelyiségében.

Az összejöveteleken természetesen nemcsak szervezeti kérdések kerülnek napirendre, hiszen a cél egy olyan támogató közösség kialakítása és folyamatos működése, amelyre a betegek betegútjuk minden szakaszában támaszkodhatnak, illetve a családtagok is praktikus tanácsokat kaphatnak és erőt meríthetnek.

A következő klubnapra 2011. február 12-én két vendégelőadót várnak: Nagy Zoltán és Podmanicki Anna a szeretet fontosságáról fognak beszélni.

Kapcsolódó cikkek:
Meggyógyulhatsz Egyesület: vastagbélrákos betegek érdekképviselete
Vastagbélrák és végbélrák: különbségek a gyógyításban
A vastagbélrák és a végbéldaganat egyes stádiumai
Rákbetegség: nincs miért szégyenkezni