célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása célzott terápia - áttétek visszaszorítása - onkológiai kezelés - metasztázisok gátlása

Aktuális Hírek

Feledtetik a gyerekekkel a rák megpróbáltatásait

Lezajlottak a daganatos, hemofíliával, cukorbetegséggel, illetve izületi gyulladással küzdő gyerekek táboroztatásával foglalkozó, hatvani Bátor tábor első tavaszi turnusai. Az úgynevezett testvér táborokban 134 daganatos és súlyosan beteg gyerek és testvéreik élhettek át feledhetetlenül vidám pillanatokat.

A tábor már készül a nyári turnusokra. Májusban összesen 520 önkéntest készítettek fel szakembereik. Nekik köszönhetően a Bátor Táborban gyógyuló gyerekek önfeledten engedhetik át magukat a gyógyító élményeknek. Magaskötél-pályán kalandozhatnak, íjászkodhatnak, zene-, kézműves- és fotóprogramon vehetnek részt. Így a számukra komoly kihívást jelentő betegséggel is bátrabban nézhetnek szembe.

Az idei ingyenes programok keretében 850 táborozót szeretnének megajándékozni a gyógyító élményekkel, amelyeket a támogatók, és nem utolsó sorban az 1%-os adófelajánlások tesznek lehetővé.

Kapcsolódó cikkek:
Erőt adó klipet forgatott egy leukémiás fiú a sorstársakkal
Rákos gyerekek: a legkisebbek is taníthatnak küzdelemre
Rákos gyerekek az onkológián: nem éveket, életet!
Leukémia: 5 évesen túl a kemoterápián
Gyerekeket fenyegető tumorok
Nem lemondani a mindennapi örömökről